بهبود محیط کسب وکار در زمینه آرد و نان در دستور کار استمعاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در کارگروه های مربوط به آرد و نان به دنبال بهبود محیط کسب وکار برای نانوایی ها و صنف و صنعت هستیم. - بهبود محیط کسب وکار در زمینه آرد و نان در دستور کار است اصفهان - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: در کارگروه های مربوط به آرد و نان به دنبال بهبود محیط کسب وکار برای نانوایی ها و صنف و صنعت هستیم. به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، محمود حقیقت سرشت ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه آرد و نان استان اصفهان با تاکید بر اهمیت رفع انحصار در این حوزه اظهار کرد: به حداقل رساندن انحصارات از جمله نگرش های اصلی کارگروه آرد و نان استان اصفهان است و در این زمینه تلاش می شود تا محدودیت های موجود در کارخانجات آرد، اختصاص سهمیه به واحدها، آرد کامل و حمل ونقل رفع شود. وی افزود: با توجه به اهمیت کیفیت و امنیت غذایی، تلاش بر آن است تا شاهد افزایش در تعداد واحدهای دارای آرد کامل باشیم. معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با تاکید بر ضرورت ارتقا کیفیت در زمینه آرد و نان بیان کرد: تلاش ما بر آن است تا با ملاک قرار دادن کیفیت، شاهد آن باشیم که با قیمت مناسب به کیفیت مورد نظر در زمینه آرد و نان دست می یابیم. برچسب ها: آرد و نان - هماهنگی امور اقتصادی - استانداری اصفهان - کسب وکار - اصفهان - کارگروه - امور اقتصادی |
آخرین اخبار سرویس: |